Torp Ellenö Fiber Ekonomisk Förening

Föreningens syfte är att etablera ett högkvalitativt bredband för bl a telefoni, TV och datakommunikation.

AKTUELLT

21. apr, 2022
Föreningsstämma 5 maj 2022
Föreningsstämma för Torp-Ellenö Fiber den 5 maj kl. 18.30 i Torps Bygdegård. Alla medlemmar är välkomna.
2. jun, 2021
Föreningsstämma 30 juni 2021
Föreningsstämma för Torp-Ellenö Fiber den 30 juni kl. 18.30 i Torps Bygdegård. Alla medlemmar är välkomna.
13. okt, 2020
Information från Telia
Telia informerar:
"Den 27 oktober 2020 kommer Zitius att byta system för ert nät.
Era tjänster kommer att stoppas vid två tillfällen på 10- 30 minuter vardera då vi migrerar över alla kunder i området till en ny teknisk plattform.
I medföljande brev finns mer information.

Ni hittar även avbrotts information på , www.zitius.se och www.zmarket.se

Skulle problem med tjänst uppstå efter systembytet ombeds nätets anslutna kunder att starta om utrusningen och om problemet kvarstår, ta kontakt med sin tjänsteleverantör.
Teliakunder ombeds använda Telia kundtjänstnummer 020- 202070

Reservdag: 2020-11-03"
19. jan, 2020
Information med anledning av byte till Telia
En del av er har vid kontakt med Telia fått besked om att ni behöver en särskild box för att kunna ha fast telefoni (Tilgin-adapter). Den kostar 699 kr. Det är inte sant. Man skall ansluta sin fasta telefon i Telias router. Kontakta Telias kundtjänst för att få en retursedel och begär att få pengarna tillbaka om ni fått en sådan adapter.

En del har också fått information om eller på annat sätt fått reda på att man kommer att bli debiterade 60 kr i månaden för fast bredbandstelefoni. Detta är inte heller riktigt för dig som har ett gruppavtal. Det enda du skall betala är uppkopplingsavgift samt minutavgift för samtalen.

På Mitt Telia kan du hantera det mesta själv https://www.telia.se/privat/mitt-telia/logga-in

Tips om e-post till Telia finns på https://www.telia.se/privat/kontakt/epost-till-telia

Chatta kan du göra t.ex. här: https://www.telia.se/privat/support/faktura?intcmp=support_faktura

Du som har både Telia mobilabonnemang och gruppavtal kan undersöka Telia Life på mitt Telia eller här: https://www.telia.se/privat/erbjudanden/samla-mer.

Telia Play är en streamingtjänst som ingår i gruppavtalet. Telia Play kan användas i hela EU. Läs mer här: https://www.telia.se/privat/support/info/anvand-telia-play

Det går också att kontakta Telia genom Facebook https://www.facebook.com/telia
14. aug, 2019
Information inför byte av Tjänsteleverantör
För dig som har beställt tv, telefoni och bredband genom gruppavtal så lämnar vi ut utrustning den 24 september 2019 mellan kl.18.00 till 21.00 i Torp f.d. skola. Byte av leverantör till Telia sker under oktober månad.
Du som angett att du kommer att betala med autogiro. Glöm inte att ordna detta före 1 november (se nedan)
17. mar, 2019
Autogiro
Autogiromedgivande lämnas enklast i din Internetbank. Leta upp länken Autogiro och sök på bransch Ekonomiska Föreningar och Torp Ellenö... Kontrollera att mottagarnamn/betalningsmottagare antingen är Torp Ellenö Fiber Ek förening eller T.E.Fiber och att bankgiro är 736-6933. Det viktiga nu är att du anger rätt betalarnummer. Betalarnummer är samma som ditt kundnummer som du hittar på senaste fakturan från föreningen. Den som inte har någon Internetbank kan kontakta någon i styrelsen för att få en blankett för att fylla i alla uppgifter för ett nytt autogiromedgivande.
8. aug, 2017
Årsmötesprotokoll
Medlemmar som önskar ta del av protokoll från fiberstämman kan beställa ett protokoll i PDF-format på föreningens e-postadress; torp.elleno.fiber@telia.com